O nas

Deante je poljska blagovna znamka, ki že 27 let uspeva na trgu. Naša ponudba vsebuje širok asortiman kuhinjske opreme, kot so: kuhinjske armature in pomivalna korita iz granita, nerjavečega jekla in keramike ter opreme za kopalnice, ki zajema prhe, kopalniške armature za umivalnik in bide ter armature za kad.

Podjetje Deante sodeluje z vodilnimi poljskimi nagrajenimi oblikovalci in mladimi talenti. Zahvaljujoč njihovi ustvarjalnosti smo sposobni ponuditi inovativne izdelke, ki so priznani in nagrajeni na številnih oblikovalskih tekmovanjih na Poljskem. 

Proizvodnja Deante korit se nahaja v Tomaszów Mazowiecki, v posebni ekonomski coni Lodz. Znamka Deante je ponosna, da se šteje za zaupanja vrednega poslovnega partnerja, kar so potrdili številni naslovi.


MISIJA IN POSLANSTVO

Skrbimo za visoko kakovost naših izdelkov

»Blagovna znamka Deante je sinonim za najvišjo kakovost izdelkov za kopalnico in kuhinjo, ki jih stranke cenijo. Zahvaljujoč našim aktivnostim za izboljšanje naših proizvodnih standardov in procesov zagotavljanja kakovosti ter tehnološkega napredka in uporabe najsodobnejših komponent, lahko vsem našim izdelkom podarimo dolgotrajno garancijo.«

Zavedamo se trenutnih trendov oblikovanja

»Ustvarjanje izdelkov, ki bodo ustrezali zahtevam in okusu naših strank je postalo naša strast. Nenehno posvečamo pozornost najsodobnejšim trendom v notranji opremi, sodelujemo z nadarjenimi, unikatnimi oblikovalci. Naredimo vse, kar je v naši moči, da zagotovimo, da naši izdelki združujejo lepoto in neprimerljiv videz z odličnimi izkušnjami. Vsako leto uvajamo inovacije v vse naše skupine izdelkov. Za naše stranke je bilo do sedaj pripravljenih več kot 1500 izdelkov za kopalnico in kuhinjo.«


GRANITNA KORITA

Vsa granitna pomivalna korita Deante navedena v tem katalogu imajo 18 – letno garancijo za kritje strukturnih napak v materialu, notranjih razpok, razbarvanj, tovarniških deformacij in ohranjanje dimenzij v mejah določenih s standardom. Vsi vključeni elementi pomivalnega korita (prelivno izlivna garnitura, ekscenter , …) imajo dve letno garancijo.

KORITA IZ NERJAVEČEGA JEKLA

Vsa pomivalna korita iz nerjavečega jekla Deante imajo 2 – letno garancijsko dobo.

KUHINJSKE ARMATURE

Na kuhinjske armature Deante navedene v tem katalogu, če ni ob posameznem modelu drugače označeno, se prizna 7 – letna garancija na vodotesnost same armature in pravilno delovanje keramične kartuše.

TUŠ SETI

Tuš seti z armaturo in tisti brez nje imajo 5 let garancije