KUHINJA

Pomivalna korita so nujna sestavina vsake kuhinje. Brez njih v kuhinji enostavno ne gre – potrebujemo jih za umivanje živil in pomivanje posode. Pri pomivalnem koritu pravzaprav ni veliko pravil – lahko je različnih oblik, mora pa biti dovolj globoko, da se izognete neprestanem brisanju vode z delovne površine. Kuhinjske armature so lahko enostavne in v barvi korita, kar kuhinjo elegantno barvno poveže. Lahko pa so kontrastne pomivalnemu koritu in tako kuhinji prinesejo novo energijo.

GRANITNA KORITA

Vsa granitna pomivalna korita Deante navedena v tem katalogu imajo 18 – letno garancijo za kritje strukturnih napak v materialu, notranjih razpok, razbarvanj, tovarniških deformacij in ohranjanje dimenzij v mejah določenih s standardom. Vsi vključeni elementi pomivalnega korita (prelivno izlivna garnitura, ekscenter , …) imajo dve letno garancijo.

KORITA IZ NERJAVEČEGA JEKLA

Vsa pomivalna korita iz nerjavečega jekla Deante imajo 2 – letno garancijsko dobo.

KUHINJSKE ARMATURE

Na kuhinjske armature Deante navedene v tem katalogu, če ni ob posameznem modelu drugače označeno, se prizna 7 – letna garancija na vodotesnost same armature in pravilno delovanje keramične kartuše.

TUŠ SETI

Tuš seti z armaturo in tisti brez nje imajo 5 let garancije