KORITA IZ NERJAVEČEGA JEKLA

Nerjaveče jeklo je material z odličnimi lastnostmi, ki ga uvrščajo med idealne surovine za kuhinjska korita. Zaradi svoje značilne barve se  nerjaveča korita odlično  vklopijo  v vsako kuhinjsko okolje. Nerjaveče jeklo praviloma ne rjavi, umazanija pa se enostavno očisti. Nerjaveče jeklo je odporno na vročino in se ne spremeni tudi pri morebitni izpostavljenosti sončni svetlobi. Nerjaveče jeklo je robustno. Če nanj pade posoda, se ne razbije tako zlahka, saj material ublaži udarec.

GRANITNA KORITA

Vsa granitna pomivalna korita Deante navedena v tem katalogu imajo 18 – letno garancijo za kritje strukturnih napak v materialu, notranjih razpok, razbarvanj, tovarniških deformacij in ohranjanje dimenzij v mejah določenih s standardom. Vsi vključeni elementi pomivalnega korita (prelivno izlivna garnitura, ekscenter , …) imajo dve letno garancijo.

KORITA IZ NERJAVEČEGA JEKLA

Vsa pomivalna korita iz nerjavečega jekla Deante imajo 2 – letno garancijsko dobo.

KUHINJSKE ARMATURE

Na kuhinjske armature Deante navedene v tem katalogu, če ni ob posameznem modelu drugače označeno, se prizna 7 – letna garancija na vodotesnost same armature in pravilno delovanje keramične kartuše.

TUŠ SETI

Tuš seti z armaturo in tisti brez nje imajo 5 let garancije