KOMBINIRANA KORITA

KOMBINIRANO POMIVALNO KORITO (GRANIT + NERJAVEČE JEKLO) PRIME ZSR G113

Barve:
PRIPOROČENA MPC: 489,90 KJE KUPITI

OPIS ARTIKLA

Granitno korito s posodo iz nerjavečega jekla - INOX je močno in omogoča odlaganje vročih posod kar do 250°C. Poseben premaz preprečuje praske, ki bi lahko nastale zaradi premikanja posode po posodi korita. Ponaša se z veliko površino notranje posode korita, ki omogoča pomivanje še tako velikih posod.

PODROBNEJŠE LASTNOSTI

  • način vgradnje: klasično
  • dimenzije (DxŠxG): 86 x 50 x 22 cm
  • velikost elementa: 60 cm
  • premer odtoka: 3.5''
  • izvedba: odcejevalnik desno
  • vključeno: sifon - pop-up ekscenter (s pomočjo gumba se odtok odpira in zapira) in space safer (sifon oblikovan tako da poveča uporabni prostor v elementu spodaj)

Garancija: 2 leti

GRANITNA KORITA

Vsa granitna pomivalna korita Deante navedena v tem katalogu imajo 18 – letno garancijo za kritje strukturnih napak v materialu, notranjih razpok, razbarvanj, tovarniških deformacij in ohranjanje dimenzij v mejah določenih s standardom. Vsi vključeni elementi pomivalnega korita (prelivno izlivna garnitura, ekscenter , …) imajo dve letno garancijo.

KORITA IZ NERJAVEČEGA JEKLA

Vsa pomivalna korita iz nerjavečega jekla Deante imajo 2 – letno garancijsko dobo.

KUHINJSKE ARMATURE

Na kuhinjske armature Deante navedene v tem katalogu, če ni ob posameznem modelu drugače označeno, se prizna 7 – letna garancija na vodotesnost same armature in pravilno delovanje keramične kartuše.

TUŠ SETI

Tuš seti z armaturo in tisti brez nje imajo 5 let garancije