NOVO! Magnetno ogledalo z LED lučko

Deante je na tržišče umestilo novo magnetno ogledalo - nenadomestljiv pripomoček tako pri jutranji rutini, kot pri pripravi na večerni izhod. Ogledalo namestite enostavno s pomočjo magneta ter pričnete z uporabo. Je zelo elegantenega videza, zaradi hitre namestitve in odstranitve pa ga lahko s seboj vzamete praktično kamorkoli. 

     

Ogledalo ponuja kar 3x povečavo, 120 led luči pa poskrbi za odlično osvetlitev ogledala. Ogledalo lahko oddaja svetlobo tudi v dveh različnih barvah, beli in rumeni svetlobi.

 

GRANITNA KORITA

Vsa granitna pomivalna korita Deante navedena v tem katalogu imajo 18 – letno garancijo za kritje strukturnih napak v materialu, notranjih razpok, razbarvanj, tovarniških deformacij in ohranjanje dimenzij v mejah določenih s standardom. Vsi vključeni elementi pomivalnega korita (prelivno izlivna garnitura, ekscenter , …) imajo dve letno garancijo.

KORITA IZ NERJAVEČEGA JEKLA

Vsa pomivalna korita iz nerjavečega jekla Deante imajo 2 – letno garancijsko dobo.

KUHINJSKE ARMATURE

Na kuhinjske armature Deante navedene v tem katalogu, če ni ob posameznem modelu drugače označeno, se prizna 7 – letna garancija na vodotesnost same armature in pravilno delovanje keramične kartuše.

TUŠ SETI

Tuš seti z armaturo in tisti brez nje imajo 5 let garancije