DEANTE prejel dve nagradi »Zlate Ville« 2021!

Poljski mesečnik »VILLA« je podelil prestižne nagrade za najbolj zanimive izdelke v kategoriji notranje opreme. Deante je s strani njihove žirije ponovno dobil priznanje.
 
Letos so izdelki Deante prejeli nagrade v kar dveh kategorijah tekmovanja. V kategoriji »Kopalniško pohištvo" je nagrado prejela kolekcija »Correo«, ki ima izjemno izvirno zasnovo. Jeklena konstrukcija, ki združuje trpežnost z lahkotno obliko in je odlična alternativa klasični omari za umivalnik.
 
Deante je prejel tudi odlikovanje v kategoriji »Umivalniki«. Žirijo je navdušila serija inovativnih pomivalnih korit »Magnetic«, ki bo na trg prišla v začetku junija.
 
Rezultati natečaja za Deante potrjujejo, da prizadevanje na področju funkcionalnega oblikovanja in sodelovanja z oblikovalci ter dobra kakovost izdelkov niso brez pomena.
 
»Zlata VILLA« je prestižno tekmovanje, ki ga od leta 2006 organizirajo uredniki revije VILLA. Njegov namen je izpostaviti najboljše izdelke industrije notranje opreme na Poljskem.
Izdelke, ki sodelujejo na natečaju ocenjuje žirija v kateri so arhitekti, notranji oblikovalci, stilisti, pa tudi predstavniki uredništva revije VILLA. Med drugim se ocenjuje oblikovanje, funkcionalnost, izvirnost, kakovost in inovativne rešitve.

GRANITNA KORITA

Vsa granitna pomivalna korita Deante navedena v tem katalogu imajo 10 – letno garancijo za kritje strukturnih napak v materialu, notranjih razpok, razbarvanj, tovarniških deformacij in ohranjanje dimenzij v mejah določenih s standardom. Vsi vključeni elementi pomivalnega korita (prelivno izlivna garnitura, ekscenter , …) imajo dve letno garancijo.

KORITA IZ NERJAVEČEGA JEKLA

Vsa pomivalna korita iz nerjavečega jekla Deante imajo 2 – letno garancijsko dobo.

KUHINJSKE ARMATURE

Na kuhinjske armature Deante navedene v tem katalogu, če ni ob posameznem modelu drugače označeno, se prizna 7 – letna garancija na vodotesnost same armature in pravilno delovanje keramične kartuše.

TUŠ SETI

Tuš seti z armaturo in tisti brez nje imajo 5 let garancije