Črne armature za sodobno kopalnico

 

ČRNE ALI KROMIRANE ARMATURE?


Na trgu je na voljo velika izbira kopalniških armatur, takšnih in drugačnih. Vendar, če iščete nekaj izvirnega, kar bo vašo kopalnico ločilo od številnih podobnih, je vredno iskati drugačno rešitev. Novost, ki pritegne pozornost na največjih sejmih oblikovanja, je mat črna kopalniška oprema. Od kod prihaja njena rastoča priljubljenost?
 

Črna linija Arnika

Armature Arnika Nero so znane po sodobni obliki in mat črni barvi.  So odlična izbira za ljudi, ki se osredotočajo na močne poudarke in trenutne trende.

Serija je sestavljena iz sedmih modelov kopalniških armatur in tuša. Najbolj značilne so armature  za kopalno kad in prho . Vse spadajo v kategorijo mešalnih armatur, vendar se njihova cilindrična oblika neposredno nanaša na modern, minimalistični slog termostatskih armatur. Namesto tradicionalnih vzvodov se uporabljajo diagonalno rezani gumbi, ki na eni strani dajejo armaturi minimalističen značaj, po drugi strani pa omogočajo udobno uporabo. Desni gumb se uporablja za nastavitev temperature, levi gumb pa za zapiranje in odpiranje odtoka vode in regulacije toka, v kadilnem mešalniku in mešalniku za  tuš pa preklopite med tuš ročko in drugimi odtoki za vodo.Hyacinth Nero - mat črni dragulj

Zbirka Hiacynt spominja na čudovit nakit - visoki loki z gladkimi površinami ustvarjajo harmonično celoto. Črne armature Hyacinth Nero popolnoma poudarjajo individualni značaj notranjosti. To je ekstravaganten dodatek k enobarvni ali glamurozni kopalnici, ki je kontrastna v primerjavi z belo kadjo in umivalnikom. Mat površina je prijetna na dotik in je zanimiva v kombinaciji z drugimi elementi kopalnice. 

Kakovost na prvem mestu

Deante črno-bele armature ne pritegnejo samo oči, ampak so tudi trpežne in odporne na uporabo. To omogoča inovativna tehnologija izdelave mat prevleke. Uporablja se v procesu galvanizacije, ne pa pri barvanju, kot se to najpogosteje dogaja. Zato je zelo trpežna in izgleda spektakularno.


Bo črna oprema izšla iz mode?

V notranjem oblikovanju se trendi spreminjajo počasneje kot na primer v oblačilni industriji, zato pričakujemo razvoj, ne pa revolucijo. Naraščajoča priljubljenost mansardnega stila nam omogoča, da domnevamo, da bo na vrhu vsaj ducat ali več let, in črna oprema je njen pomemben element. Mat-črne armature bodo z nami še dolgo časa. Lahko se odločimo, da bomo kopalnico uredili na ta način brez skrbi in v naslednjih sezonah le dopolnili ureditev s podrobnostmi, ki izhajajo iz drugih stilov.

Kako čistiš črne armature?

Veliko ljudi se sprašuje, če je črne armature težje čistiti kot kromirane. V primeru armatur Deante je odgovor ne.  Redna oskrba je potrebna za vsako napravo ali opremo, ne glede na material, iz katerega je bila izdelana. Za opremo Deante priporočamo čistilo za kopalnico , ki je učinkovito v boju proti vodnem kamnu in je hkrati nežno do površine. Odstrani ostanke mila in kamnitih usedlin, pri tem pa v kopalnici ostane prijeten vonj.  Priporočamo ga za kopalniško in kuhinjsko opremo, tuš kabine, kopalne kadi, pa tudi za pomivalna korita in drugo opremo.

GRANITNA KORITA

Vsa granitna pomivalna korita Deante navedena v tem katalogu imajo 10 – letno garancijo za kritje strukturnih napak v materialu, notranjih razpok, razbarvanj, tovarniških deformacij in ohranjanje dimenzij v mejah določenih s standardom. Vsi vključeni elementi pomivalnega korita (prelivno izlivna garnitura, ekscenter , …) imajo dve letno garancijo.

KORITA IZ NERJAVEČEGA JEKLA

Vsa pomivalna korita iz nerjavečega jekla Deante imajo 2 – letno garancijsko dobo.

KUHINJSKE ARMATURE

Na kuhinjske armature Deante navedene v tem katalogu, če ni ob posameznem modelu drugače označeno, se prizna 7 – letna garancija na vodotesnost same armature in pravilno delovanje keramične kartuše.

TUŠ SETI

Tuš seti z armaturo in tisti brez nje imajo 5 let garancije