CITO – tuš kabina za hitro montažo

Čas je denar, do danes vemo vsi. Tako ljudje, ki gradijo hiše in se želijo vanje čim prej preseliti, kot tudi podjetniki, ki želijo, da bi bili njihovi poslovni prostori dokončani v najkrajšem možnem času. Deante je zato v ponudbo tuš kabin vključil nov izdelek, ki bo skrajšal in olajšal gradnjo ali prenovo kopalnice.
 
Kako skrajšati čas montaže tuš kabine?
15 minut – to je čas, ki ga potrebujete za namestitev Deante Tuš kabine Cito. Namestitev poteka brez nepotrebnega vrtanja ali nereda, hitro in enostavno. Namestitev je tako hitra po zaslugi sodobnega sistema trajnih sponk in inovativnih klinov. Posamezni elementi se s trdim potiskom povežejo zelo hitro, izognemo pa se padajočim vijakom, podložkam in vrtanju lukenj, pravzaprav je sveder potrebno uporabiti le, ko pritrdite kabino na steno na štirih točkah na vsaki strani.
 
Namestitev valjev za tuš kabino
V običajnih tuš kabinah je med drugimi težaven in dolgotrajen postopek zategovanje valjev drsnih vrat. Pri tuš kabini Cito pa je to rešeno na preprost način – pritrdilni element je že nameščen na steklo in valj je potrebno vanj le potisniti.

Vgradnja letvic v tuš kabino
Kromirane levice se namestijo izredno hitro. Potreben je le potisk in klik, je že pripravljeno.
Tuš kabina CITO je izdelana iz 6 mm debelega kaljenega varnostnega stekla, ki v kombinaciji z natančno usklajenimi profili zagotavlja stabilnosti in trdnost. Steklo je na notranji strani prekrito s hidrofobnim premazom »Active Cover«, ki odbija vodo in umazanijo ter pospešuje njeno odtekanje. Posledično se na površinah stekla ne nalaga vodni kamen in ne pojavljajo madeži. Čiščenje je tako lažje in redkejše.
Tuš kabina Cito je na voljo v dveh modelih – kvadratni in polkrožni, v dimenzijah 80x80 in 90x90 cm, višine 190 cm. Kabino je možno pritrditi na tuš kad ali neposredno na tla.

 

GRANITNA KORITA

Vsa granitna pomivalna korita Deante navedena v tem katalogu imajo 10 – letno garancijo za kritje strukturnih napak v materialu, notranjih razpok, razbarvanj, tovarniških deformacij in ohranjanje dimenzij v mejah določenih s standardom. Vsi vključeni elementi pomivalnega korita (prelivno izlivna garnitura, ekscenter , …) imajo dve letno garancijo.

KORITA IZ NERJAVEČEGA JEKLA

Vsa pomivalna korita iz nerjavečega jekla Deante imajo 2 – letno garancijsko dobo.

KUHINJSKE ARMATURE

Na kuhinjske armature Deante navedene v tem katalogu, če ni ob posameznem modelu drugače označeno, se prizna 7 – letna garancija na vodotesnost same armature in pravilno delovanje keramične kartuše.

TUŠ SETI

Tuš seti z armaturo in tisti brez nje imajo 5 let garancije