AGAWA - NEPRIČAKOVANI MINIMALIZEM

ERGONOMIJA V VEČ DIMENZIJAH

Linija Agawa ponuja številne inovativne funkcije. Njihove kopalne kadi in prhe so opremljeni s stikali - samo en pritisk je dovolj, da vodni tok preusmerite iz izliva na armaturi na tuš ročko. 
Armature so opremljene s statičnim ali mobilnim prezračevalnikom, ki optimizira porabo vode s pravilnim usmerjanjem toka in njegovim prezračevanjem. Cevi za prhanje se zaradi funkcije o-obroča za stabilizacijo ne zvijajo. Celoto dopolnjuje funkcija proti vodnemu kamnu - sistem silikonskih gumijastih trakov, ki preprečujejo nastanek vodnega kamna in s tem podaljšujejo vzdržljivost in zanesljivost glave prhe.CELOSTNA REŠITEV

Linija AGAWA je obsežna serija kopalniške opreme - prilagojena različnim potrebam uporabnikov. Osnova je osem modelov armatur za umivalnike, kadi, tuš kabine in bideje. Med njimi lahko najdemo tako klasične stenske modele, skrite sisteme in armature za kad s 3 luknjami.
Celotna kolekcija je okronana tudi z deževno prho - elegantno in minimalistično obliko, ki se odlično ujema z vgradnimi tuš kabinami. Serija vam bo omogočila enostavno opremljanje katere koli kopalnice - tako že dokončane kot v fazi načrtovanja ali prenove.

            

ELEGANCA IN ERGONOMIJA

Nekonvencionalen koncept linije Agawa je delo Marije Warenik - diplomantke produktnega oblikovanja na Akademiji za likovno umetnost v Gdańsku. Je izraz sodobne filozofije oblikovanja uporabnih objektov, ki združuje estetiko s funkcionalnostjo in ergonomijo. Klasična in elegantna, hkrati pa moderna oblika. Brezčasen kromiran zaključek pa je odlična rešitev za vsako kopalnico.

      

GRANITNA KORITA

Vsa granitna pomivalna korita Deante navedena v tem katalogu imajo 18 – letno garancijo za kritje strukturnih napak v materialu, notranjih razpok, razbarvanj, tovarniških deformacij in ohranjanje dimenzij v mejah določenih s standardom. Vsi vključeni elementi pomivalnega korita (prelivno izlivna garnitura, ekscenter , …) imajo dve letno garancijo.

KORITA IZ NERJAVEČEGA JEKLA

Vsa pomivalna korita iz nerjavečega jekla Deante imajo 2 – letno garancijsko dobo.

KUHINJSKE ARMATURE

Na kuhinjske armature Deante navedene v tem katalogu, če ni ob posameznem modelu drugače označeno, se prizna 7 – letna garancija na vodotesnost same armature in pravilno delovanje keramične kartuše.

TUŠ SETI

Tuš seti z armaturo in tisti brez nje imajo 5 let garancije